• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
01:59

Öğleye kalan Süre

ÖZ SAĞLIK İŞ SENDİKASI ‘ERDURAN İLE DEVAM’ DEDİ

Öz Sağlık İş Sendikası Kırıkkale Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda Şube Başkanlığı’na Murat Erduran seçilirken, Şube Yönetim Kurulu Zafer Aykul ve Yasin Erdivan’dan oluştu.


GENİŞ KATILIM

Kırıkkale’nin en çok üyeye sahip sendikalarından Öz Sağlık İş Sendikası 1.Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Öğretmenevi’nde yapılan genel kurula sendikanın Genel Sekreter Yardımcısı Yavuz Aksanoğlu, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, çevre illerden şube başkanları ve  bürokrasiden katılım oldu. Seçimlere tek liste ile giren Şube Başkanı Murat Erduran, Öz Sağlık İş Sendikası’nın mensubu olmaktan gurur duyduğunu belirtti. 

BURASI YUVAMIZ 

Erduran “ Öz Sağlık-İş çatısı sağlık ve sosyal hizmet işçileri açısından bir “yuva” özelliğini hep taşımıştır, bundan sonra da Allah’ın izni ile hep taşıyacaktır. Bu yuvada herkese, hepimize yer var. Bu yuvada milleti için, devleti için vazifesini hakkıyla yapan bütün sağlık ve sosyal hizmet işçisine yer var. Bu yuvada birlik-beraberlik isteyen, aile sıcaklığı isteyen, biz olalım, bir olalım diyen herkese yer var. Bu yuvada sendikamızı büyütelim, üyemizi mutlu kılalım, sendikal haklar için enerji sarf edelim diyen herkese de yer var. Bugün burada toplanma amacımız bir genel kurulu gerçekleştirmek olabilir.” dedi. 

YERLİ VE MİLLİ 

Erduran konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ancak bizler bu genel kurulları Öz Sağlık-İş ailesinin bir bireyi olarak; ilk günkü heyecanımızı koruyarak, emeğin hakkını alma mücadelesini sürdürerek, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşları arasındaki yerimizi sağlamlaştırarak yolumuza devam etmek için söz verdiğimiz, akdimizi yenilediğimiz süreçler için fırsat kabul ediyoruz. Gücümüze güç katma yolculuğu kabul ediyoruz. Varsa hatamız, ihmalimiz onları onarmak, kabul gören, takdir toplayan faaliyetlerimizi sürdürmek için yeni bir fırsat kabul ediyoruz. Öz Sağlık-İş, HAK-İŞ  ilke ve değerlerine uygun, yerli ve milli bir sendikal duruşu göstermek ve sürdürmek için yenilenme zamanı olarak görüyoruz.”

HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ 

Kırıkkale Şubesi olarak yolumuz uzun, hedeflerimiz büyük. İlimizdeki sendikasız en son sağlık ve sosyal hizmet işçisinin de Öz Sağlık-İş çatısı altında örgütlendiğini göreceğimiz güne kadar durmadan dinlenmeden mücadelemize devam edeceğiz. Bize ilkeli sendikacılık yakışır. Bize dürüst sendikacılık yakışır. Bize tek bir mağdurun bile hakkından vazgeçmeyen sorumlu sendikacılık yakışır. Çünkü biz; Öz Sağlık İş’iz. Çünkü biz, sağlık ve sosyal hizmet işçisinin emeğinin, hakkının tek emanetçisiyiz. Hep birlikte güçlüyüz ve bu gücü arkamıza alarak çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz.”

İlginizi Çekebilir

YIKILAN DÜNYALARINA HAYAT VEREN DOĞUM

İlginizi Çekebilir

YİNE MOTOSİKLET KAZASI; 1 ÖLÜ

İlginizi Çekebilir

EDS’DEN 7 GÜNDE 11 MİLYON LİRA

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39961

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647